Շատերը Twitter- ի մասին մտածում են որպես պարզապես հեռարձակող SMS ծառայություն, որը թույլ է տալիս այլ մարդկանց հետևել ձեզ և այլապես զբաղվել կարճ անդեմ զրույցով: Քչերն են Twitter- ին շատ անհանգստացնում այն ​​նույն ձևով, ինչպիսին կարող են, օրինակ, Facebook- ը, և իմաստ չունի դա չանել:

Ի վերջո, Twitter- ը չի խնդրում ձեզ վերբեռնել անձնական պրոֆիլի տվյալներն ու հաղորդագրությունները: Twitter- ում տեղադրված ամեն ինչ հրապարակայնորեն մատչելի է, ուստի մարդիկ, ընդհանուր առմամբ, ավելի զգույշ են վերաբերվում իրենց տեղադրմանը: Բայց ահա մի քանի բան, որ գուցե դուք չգիտեիք Twitter- ի մասին ՝ իր գաղտնիության քաղաքականության համաձայն.

Twitter- ի «սերվերները ավտոմատ կերպով ձայնագրում են Ծառայությունների օգտագործման արդյունքում ստեղծված տեղեկությունները (« Log Data »): Մուտքագրման տվյալները կարող են ներառել այնպիսի տեղեկություններ, ինչպիսիք են ՝ ձեր IP հասցեն, զննարկչի տեսակը, գործավար համակարգը, հղում կատարող վեբ էջը, այցելված էջերը, գտնվելու վայրը, ձեր բջջային օպերատորը, սարքի և կիրառման նույնականացումները, որոնման պայմանները և cookie- ի տեղեկությունները: ”Twitter- ի խանութները և միայն: 18 ամսվա ընթացքում ջնջել «ցանկացած ընդհանուր հաշվի նույնականացուցիչներ, ինչպիսիք են ՝ ձեր անունը, լրիվ IP հասցեն կամ էլփոստի հասցեն»: Եթե ձեր Twitter հաշիվը միացնում եք որևէ երրորդ կողմի ծառայությանը, օրինակ ՝ Facebook- ին, այդ հաշվից ստացված տեղեկատվությունն այժմ անորոշ ժամանակով պահվում է Twitter- ի սերվերները: Այնուամենայնիվ, նշվում է, որ այս տվյալները կհեռացվեն «մի քանի շաբաթից» հետո ՝ «մյուս ծառայությունից ձեր հաշիվը Twitter- ից անջատելուց հետո»:

Ես խիստ վրդովված եմ տեխնոլոգիական ընկերությունների ավելացումից, որոնք ժամանակի ընթացքում խեղդում են իրենց գաղտնիության քաղաքականությունը `նրանց« ավելի հեշտ հասկանալու համար »: Ֆեյսբուքի և Google- ի հետ մինչ այժմ տեսած արդյունքները ավելի երկիմաստ են, պակաս թափանցիկ և ավելի կասկածելի քաղաքականություն:

Մի սխալվեք, չեմ կարծում, որ Twitter- ը մոտ է ոչ այնքան բարոյական, որքան Facebook- ը, բայց ինչու են նրանք պետք է կախված լինեն ձեր բոլոր անձամբ նույնականացվող տեղեկություններից 18 ամիս: Հնարավոր է, որ սա խնդիր չի թվում, բայց ահա այստեղ է, որ սկսում է բարդ լինել: Մոտ 4 ամիս առաջ Twitter- ը նկատում էր բջջային օգտագործողներից հետամաշություն, քանի որ երբ թույլ եք տալիս Twitter- ին սկանավորել ձեր բջջային հեռախոսը, Twitter- ը վերբեռնում է ձեր բոլոր կոնտակտների հեռախոսահամարները, էլեկտրոնային հասցեները և հասցեները իրենց սերվերներին: Այժմ, երբ Twitter- ն ունի այս տվյալները, նրանք կարող են կախված մնալ դրան այնքան ժամանակ, որքան ցանկանում են: Հուսով եմ, որ ընդամենը 18 ամիս է, ինչպես ասված է գաղտնիության քաղաքականության մեջ, այլ տվյալների վերաբերյալ: Եթե ​​դուք աշխատում եք ցանկացած տեսակի զբաղմունքի մեջ, որտեղ հաճախորդի գաղտնիությունը կարևոր է, կամ օրինականորեն պարտավորեցված է, ապա սա մեծ խնդիր է:

պատկեր

Այս ամենի հետ կապված, եթե ցանկանում եք հեռացնել ձեր Twitter- ի հաշիվը, այն կտևի մոտ մեկ ամիս:

Մուտք գործեք ձեր Twitter հաշիվ և կտտացրեք Profile »Կարգավորումներ կոճակը:

Twitter- ի հաշվի կարգավորումները

Ոլորեք հաշվի էջը և ներքևում կտտացրեք հղումը

թվիթեր ակտիվացրեք հղումը

Ձեզ հարցնում են `վստահ եք, որ ցանկանում եք անջատել: Բայց այնպես չէ, որ կարևոր է: Այս գործընթացը չեղարկելու համար անհրաժեշտ է ձեր հաշվին մուտք գործել: Եվ դա անելիս Դուք ծանուցվում եք, որ չեղարկել եք ձեր անջատումը: Ուղղակի անձրևի պես պատռվում է ճիշտ կրկնօրինակում, ինչպես երբևէ չի պատահել: Եթե ​​ձեր գրանցված էլփոստի հաշիվը չունի կոշտ սպամի զտիչներ, ապա կարող եք տեսնել հաշվի ակտիվացման մասին էլ. Փոստ, բայց դա այդպես է:

Ձեր Twitter հաշիվը ջնջելու համար անհրաժեշտ է անջատում: Եվ հաշիվը կջնջվի միայն 30 ուղիղ օրվանից հետո ՝ առանց որևէ օգտագործման: Բայց, ինչպես նախկինում, սա պատրաստվում է մի որոշ ժամանակ, այնպես որ կտտացրեք այդ կոճակը և սկսեք հիմա:

հրաժեշտ տուր Twitter- ին

Եթե ​​նախորդ էկրանը բավարար չլիներ, որպեսզի համոզվեք, որ սա չի ուզում, որ ուզում եք անել, Twitter- ը կխնդրի ձեզ կրկին մուտքագրել ձեր գաղտնաբառը և մղել մեկ այլ կապույտ հաստատման կոճակ:

հաստատեք թվիթեր ակտիվացնելը

Դրանով իսկ ձեր Twitter- ի հաշիվը պետք է անջատվի… Առայժմ:

սպասեք 30 օր, որպեսզի Twitter- ը ջնջվի

Գիտեմ, որ Twitter- ում գուցե մի փոքր կոպիտ հնչեն: Բայց լավ պատճառով: Ավտոմատացված ջնջումից առաջ 30 օրվա անջատման քաղաքականությունը մի փոքր ծիծաղելի է: Եթե ​​այս 30 օրվա ընթացքում ցանկացած պահի պատահաբար մուտք եք գործել ձեր հաշիվ, դուք պետք է նորից սկսեք գործընթացը: Լա՞վ ծանոթ: Facebook- ը ունի նմանատիպ քաղաքականություն, բացառությամբ այն, որ դրանից խուսափելու համար կա միայն երկշաբաթյա արտոնյալ ժամանակաշրջան: Այսպիսով, ի՞նչ է տալիս 30-օրյա քաղաքականության Twitter- ին: Ինչու հենց հիմա չեմ կարող ջնջել իմ հաշիվը:

Քանի որ պատրաստվում է մեկ ամիս խուսափել մուտք գործելուց: Գուցե հարկ լինի անցնել Twitter- ի հետ ինտեգրված ձեր բոլոր ծառայությունները և ծրագրերը և համոզվեք, որ դրանք անջատեք ձեր հաշվից: Նույնը վերաբերում է նաև վեբ բրաուզերներին, որոնք ավտոմատ կերպով մուտք են գործում ձեզ Twitter.com- ում այցելելիս: Ամեն ինչ պետք է գնա, կամ կարող եք գտնել, որ պատահաբար վերաակտիվացրել եք ձեր հաշիվը:

ռեակտիվացման մասին ծանուցում էլփոստով